• Zondag 16 juni j.l. werd het eerste team van de Corridor kampioen in de klasse D-1C, wat een geweldige prestatie is.

Aan het einde van de eerste helft van de veldcompetitie 2018 – 2019 stond het team weliswaar op de eerste plaats, maar tijdens de zaalcompetitie verloor het enkele geroutineerde speelsters door zware blessures, waardoor het voor “de jonkies” een zware klus werd. Toen ook nog tijdens één van de laatste trainingen een basisspeelster haar vinger brak, werd het nog moeilijker.
    Corridor 1 begon de wedstrijd tegen Flash 1, die onder leiding stond van scheidsrechter mevrouw M. Zweden, met een mooie voorsprong van 2 – 0 en eindigde de eerste helft met 6 – 4. Na rust kwam Flash terug tot 6 - 6 en werd het zelfs 6 – 8 met nog maar enkele minuten op de klok. Niemand geloofde toen nog in een overwinning.
    Corridor wist nog tot een gelijkspel te komen: 8 – 8 en in de laatste minuut scoorde Lotte van Gastel – van Rulo het winnende doelpunt: 9 – 8.
    Al met al een superprestatie van het hele team, dat voor deze gelegenheid gecoacht werd door Renate Kuijpers en Patricia van de Vorst, terwijl de vaste trainster/coach, Marit Reinten, haar bijdrage leverde als speelster. Geweldig. Promotie naar de Overgangsklasse is nu een feit. Dames, allemaal van harte gefeliciteerd.