define( 'WPCACHEHOME', '/home/jukeboxh/public_html/dkvdecorridor.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/' ); Gezellige smulavond jeugd Corridor

Gezellige smulavond jeugd Corridor

Begin april werd er weer een activiteit georganiseerd voor de jeugd van de Corridor. Dit keer werd er een “Smulavond” gehouden. Alle jeugd kon zich opgeven voor een gezellig avondje met lekkere hapjes en drankjes. Deze hapjes werden door de kinderen zelf gemaakt. De avond startte met vers gemaakte tomaten of groentesoep. Hierna werden alle kinderen verdeeld over 8 groepjes. Elk groepje was verantwoordelijk voor een gerecht. Zo werden er o.a. pastasalades gemaakt, fruitprikkers, mini worstenbroodjes, sandwiches, mini pitabroodjes met kip en zelfgemaakte knoflooksaus, broodjes hamburger, kaas en rauwkost prikkers.
Toen alles klaar was werd er een groot buffet gemaakt en kon het smullen beginnen. Er werd door iedereen goed gegeten en bijna alles was uiteindelijk ook op. Als afsluiting kregen alle kinderen nog een lekker ijsje  en een plak cake als toetje, welke ze zelf mochten versieren. Met een volle buik ging iedereen hier na weer tevreden naar huis.

Lees meer