define( 'WPCACHEHOME', '/home/jukeboxh/public_html/dkvdecorridor.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/' ); Ladies Night

Ladies Night

Donderdag 31 augustus werd door KV Rooi de “Ladies Night” georganiseerd. Hiervoor waren de omringende verenigingen uitgenodigd: Odisco, Nijnsel, de Corridor en KV Rooi zelf, dat inmiddels al weer enkele jaren is samengevoegd met Boskant.
Voor verschillende speelsters is het een jaarlijks weerzien met oud-speelsters van de Corridor. Het was dan ook weer heel gezellig, tijdens en na afloop van de wedstrijdjes.
Midweek 1 en Midweek 2 speelden sportieve korfbalwedstrijdjes van 20 minuten en deden het zo goed, dat Midweek 1 als eerste eindigde. Het Midweek 2-team begon zeer enthousiast aan het nieuwe seizoen en had zelfs de avond ervoor nog fanatiek getraind. De speelsters lieten ook een goed samenspel zien, maar vielen helaas niet in de prijzen.
Recreanten 1 en Recreanten 2 deden mee met het “Trefkorfbal”, waarbij Recreanten 1 de hoogste score behaalde. Een knappe prestatie!
De organisatie was goed en de weergoden waren ons goed gezind, zodat iedereen na een gezellig samenzijn voldaan huiswaarts ging, met twee teams van de Corridor als KAMPIOEN.
Midweek 1 en Recreanten 1, van harte proficiat!

Lees meer